Skapa pressmedelanden med hjälp av ett smsverktyg

Funderar du över hur du ska nå ut med en företagsnyhet till så många som möjligt av dina kunder? Då kan ett pressmeddelande via sms vara svaret. Med hjälp av ett smart smsverktyg blir det hela ännu enklare. Här berättar vi hur du ska gå tillväga.

Därför ska du skicka pressmeddelanden via sms

Idag finns mobiltelefonen i var mans hand, vilket gör den till ett perfekt kommunikationsmedel. När du vill nå ut med ett pressmeddelande är sms-formen perfekt att använda dig av. Väljer du att istället skicka mejl finns risken att det förblir oläst, men ett sms öppnar de flesta. Det finns bara ett problem: Hur ska du lösa detta logistiskt? Jo, med ett smart smsverktyg går det hela som en dans.

Företaget Ungapped har tagit fram en genial tjänst som gör att du kan skicka ut ett sms till många och dessutom följa upp det. Här kan du även få hjälp med att utforma meddelandet så att du slipper göra de vanligaste misstagen när du skriver ditt meddelande. Många använder sig idag av en webbyrå när de vill utforma ett pressmeddelande, men med Ungapped går det hela både smidigare och blir billigare. Ett stort plus med denna tjänst är också att du kan följa upp ditt meddelande när det är skickat. Själva verktyget är dessutom enkelt att använda och hjälper dig att formulera ditt budskap på rätt sätt.

Du som är företagare vet att tid är pengar och med denna smarta lösning sparar du in på båda. Oavsett om du vill berätta om en ny produkt eller en ny företagshändelse kan du enkelt göra det via sms så att budskapet når många. Det går också utmärkt att välja om det ska vara möjligt att svara på meddelandet eller ej. Är du sugen på feedback kan en svarsmöjlighet vara att rekommendera.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *